H r v a S T k a !!!!

subota, 06.11.2004.

HrvaSTka!!!- ISTINA O SANADERU I ANTIHRVATSKOJ KONTEJNER GRUPI (KOSOR, ŽUŽUL,MESIĆ)

POLITIČKA,MORALNA I KAZNENA DEINSTALACIJA MIOMIRA ŽUŽULA, JADRANKE VLAISAVLJEVIĆ (ZNANE:KOSOR), IVE SANADERA I STJEPANA MESIĆA,SINA HRVATSKOG KRVOLOKA,ZAPOČETA JE MOJOM INICIJATIVOM OD LIPNJA 2004.
-1989/1990/1991: S EKIPOM SAM MEDIJSKI SRUŠIO ILI BAREM PRIPOMOGAO U RUŠENJU ODVRATNE SFRJUGOSLAVIJE,
- 1992-1999:NAKON ŠTO SAM OPLJAČKAN I PREVAREN;
~ SUDOVI U HRVATSKOJ SU ME SVOJIM NEDJELOVANJEM BACILI U 'KANALIZACIJU' ŽIVLJENJA A ŠTETA JE NAKON 13.GODINA STVARNO NENADOKNADIVA. MATERIJALNO IZNOSI PO OBIČNOJ ŠTETI,DOKAZIVIM IZMAKLIM KORISTIMA I DRUGIM ŠTETA OKO 20 MILIJUNA EURA.NITI JEDAN POSLOVNI PLAN NISAM MOGAO REALIZIRATI (KASNIJE I DANAS SVAKI SE ISPOSTAVIO KAO ULTRAUNOSAN) RADI BLOKADE POLITIČARA,BANAKA, KORUPCIJE ITD.~

STOGA SAM,IZMEDJU INOG, POVUKAO AKCIJU RAZOTKRIVANJA GOSPODARSKIH KRIMINALACA U HRVATSKOJ KOJI SU BOGATAŠIMA POSTALI ISKLJUČIVO RADI KRIMINALA I KORUPCIJE POLITIČARA NA VLASTI, DOK SU DRUGI GRADJANI USTAVNO,ZAKONSKI I ČINJENIČNO BIVALI OŠTEĆENI.

AFERE KOJE SU DOVELE DO SMJENE VLASTI 2000. BILE SU SAMO PRVI KORAK KA KONAČNOM RAŠČIŠČAVANJU OKOLNOSTI KAKO SE NETKO BEZ PREBIJENE PARE I NESTRUČAN OBOGATIO PREKO NOĆI, A DVIJE TREĆINE HRVATA BAČENO NA CIVILIZACIJSKU RAZINU MILOSTINJE,
- [B]NAKON ŠTO JE VELIKI ŠEF IVO SANADER,KOJEMU JE NAJUGODNIJE MJESTO U DUPETIMA NIŽERAZREDNIH EUROPSKIH I INIH (JUGOISTOČNIH) DIPLOMATSKIH SLUŽBENIKA, ODBACIO 2003 GODINE NAŠ PLAN O POKRETANJU RELEVANTNOG MINISTARSTVA PODUZETNIŠTVA,TE NASTAVIO UNIŠTAVATI HRVATSKO GOSPODARSTVO (TIME I HRVATSKU U NAJBITNIJEM SEGMENTU), NJEMU I NJEGOVIM IZABRANICIMA (PRIJE SVEGA JADRANKI VLAISAVLJEVIĆ-ZVANOJ KOSOR I MIOMIRU ŽUŽULU,BESRAMNIM I BESPRIZORNIM SPODOBAMA) SRETAN PUT U ROTOPARNICU SVEGA, UZ KAZNENE PRIJAVE RADI LAGANJA,OBMANA,PREVARE ILI POKUŠAJA JAVNE PREVARE,TE PLJAČKE PO DJELIMA KOJA ĆE BITI PRIJAVLJENA.

TEMELJNE TEZE (PO PRINCIPU ZDRAVE PROSUDBE-COMMON SENSE ) TEMELJE SE NA ČINJENICI, A SVAKI SE PRAVIČAN IZRIJEK TEMELJI NA ČINJENICAMA (DAKLE, NE NA NEPOTPUNIM, NAMJERNO /KORISTOLJUBNO LOŠIM ILI PROMAŠENIM ZAKONIMA) GLASE:
1. SANADER - KOSOR - ŽUŽUL NISU,FIGURATIVNO, IMALI ZAJEDNO 1.000 KUNA KADA SE STVARALA HRVATSKA, PROTIV KOJE SU SVOJIM PRIJAŠNJIM DJELOVANJEM BILI I KOSORICA I ŽUŽUL,

2.PO NASTANKU RH, GLE ČUDA, JUGOSLAVENČINE SU SE ODJEDNOM OBOGATILI I ŠTO JE VIDLJIVO NA PRIMJERU MIOMIRA ŽUŽULA, NISKOM KRIMINALNIH DJELA (PO ZDRAVOJ PROSUDBI,A I ZAKONIMA RH). O KOSORICI PROČITAJTE MALO VIŠE,DOVOLJAN JE KRIMINAL ŠTO TA ŽENETINA S MOZGOM KVOČKE, KOJA SE RADI SVOG NEMORALA DVA PUTA RASTALA I IMA SAMO JEDNO DIJETE (AKO I TOLIKO), VODI NESTRUČNO,NESUVISLO I ŠTETNO JEDNO OD NAJVAŽNIJIH MINISTARSTAVA RH.
TU JE JE POSTAVIO SANADER,'VELIKA HRVATINA', S CILJEM DA DALJNJE RAZORI HRVATSKU; TO JE VALJDA BILA CIJENA INOZEMNOG FINANCIJERA IZBORNE KAMPANJE HDZ-1 2003.,
3. SANADER, ŽUŽUL I KOSORICA SHVAĆAJU POLITIKU KAO SVOJU PRĆIJU KOJOM ĆE STEĆI SLAVU, UNOSNE VEZE, MITO I SL.,A NJIHOVO JE PONAŠANJE UPRAVO ODGOVARA OVIM STANDARDIMA, ŠTO JE U DIJAMETRALNOJ SUPROTNOSTI S FUNKCIJOM,SVRHOM I VRHUNARAVNOSTI POLITIKE KAO UPRAVLJANJA JEDNOM MEDJUNARODNO PRIZNATOM DRŽAVOM S CILJEM UVEĆANJA OPEĆG BLAGOSTANJA. [/B]
DRUGIM RIJEČIMA, ONI BLEBEĆU I OBEĆAVAJU NARODU I GLASAČIMA SVE ONO ČEGA SE MISLE OSOBNO DOČEPATI.
TO JE SMISAO NJIHOVOG POLITIKANSTVA, NE POLITIKE,JER JE TO PREVISOKA RIJEČ ZA TU GRUPU KRČMARA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Napomena: pod korisničkim imenom KRIZAR započeo sam deinstalaciju troje probisvjeta par exellance koji su pogodili Hrvate- SANADERA,ŽUŽULA I NADASVE KOSOR.

Uklanjanje jeftinog bulevarskog zabavljača i sina hrvatskog krvoloka, partijskog doušnika STIPE MESIĆA prirodan je postupak za dobrobit Hrvata (o tome više:).

Kako sam već jednom medijski srušio dotad stamenu državu (SFRJ) – 1989,1990,1991, te svojim prilozima o kriminalu (Kutle,Rajić i dr.) -1998,1999, doveo do smjene vlasti, od prije dva mjeseca pokušavam poslati Sanadera i njegovu kontejner ekipu u rotoparnicu svega.

POKRENUO SAM KAMAPANJU, AFERE S ŽUŽULOM I MESIĆEM PLOD SU MUČNOG I SRAMOTNOG PROFILA TIH (NE)LJUDI, KAO I DOKAZ PRIMARNE FUNKCIJE POLITIKE U HRVATSKOJ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
1.

ŠTOVANI SUDIONICI FORUMA,
TEKST KOJI ĆE TE PROČITATI PREDSTAVLJA ZBIR MOJIH OBJAVLJENIH TEKSTOVA O SMRDLJIVOJ ULIZICI IVI SANADERU, TE NJEGOVOJ KRIMINALNOJ ANTIHRVATSKOJ GRUPI ČIJI SU ČELNI ZASTUPNICI, drugarica JADRANKA KOSOR I drug MIOMIR ŽUUL.
SVE TROJE SU SE OBOGATILI NAGLIM ULASKOM U POLITIKU ŠTO ZAHTJEVA ISTRAGU USTAVNOG I VRHOVNOG SUDA, A ZA CIJENU RASPRODAJE HRVATSKE.
- O doljenavedenom tekstu nisu očitovane općepoznate činjenice utaje poreza od strane MIOMIRA ŽUŽULA,koji je iz SKJ došao krajem 1990. u HDZ po nagovoru kolege s fakulteta Mire Tudjmana s par stotina kuna u džepu,isto kao i njegova supruga,
- Nadalje nije očitovano ni njegovo sudjelovanje u nedavnoj AFERI BECHTEL,kada je za proviziju (zajedno s Ivom Sanaderom), počinio javni kriminal besprizornih razmjera.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Na www.forum.hr možete proči opširniji i cjelovitiji tekst o Sanaderu i njegovim antihrvatskim priljepcima, praznoglavoj (polu)srpskoj kvočki Kosor (kojoj to nije ni prezime),a glede 'hrvatskog gradjanina Mesića' čitajte:www.stop-mesic.tk

1A:

JEDNA ISPRAVKA I NEKOLIKO DODATAKA DOLJENAPISANOM POSTU:
- Kosor je prezime uzela od muža svoje majke (koji i dalje niti priznaje Jadranku ni njezinu majku, obje su moralni 'uzori'). MAJKA JADRANKE KOSOR JE SRPKINJA, A KOSORICU JE ODJAO UJAK SRBIN DUŠAN.
Jadrankina majka je radila u učiteljica u Pakracu-Lipiku, a drug Kosor zaposlen u Službi državne bezbednosti (inače rodom iz mjesta pored Drniša),prerasporedjen je na mjesto u Pakracu. Nakon vjenčanja, rodila se Jadranka, a njeni otac i majka su se preselili u Čakovec.
Jadranku su jadnu (šmrc,šmrc) ostavili kod bake (majčine majke) i ujaka Dušana Vlaislavljevića, gdje su je i odgajali. Kosor je čuvši za nemorale Jadrankine majke, tu majku potjerao, oženio se za drugu ženu u Čakovecu, dobio sina (Jadrankinog polubrata) kojega ona kao nova ministrica nije htjela primiti u ured.
- Kosorica,kao i njeni partijski kolege, idu u crkvu, primaju pričest (ako ih snima kamera), a ne znaju da je ispovijed preduvjet za taj čin. No, dok je kamere prate, sve je dobro za tu gusku,
- Kosor je krsna kuma,a prema informacijama, sama nije krštena što je odista bogohulno:Neki kažu da se krstila 1995.,nakon što je u 'dr. Tudjmanu prepoznala oca',koji s druge strane uopće niti ne želi znati za nju.
- 'Jedina moja mana', ispovijedila se Kosorica u Jutarnjem listu ( a to nije bila humoristična rubrika) 'jest-PRETJERANA SAMOKRITIČNOST!'
- Usput, nigdje nisam spomenuo pokušaj jedne od najsramotnijih javnih pljački Hrvata od strane Sanadera i Žužula:Afera Bechtel,koja je našu zemlju srozala na dno korumpiranih država.
- U OVOM SE TRENUTKU ISTRAŽUJE JE LI I KAKO JE UOPĆE KOSORICA ZAVRŠILA PRAVNI FAKULTET U ZAGREBU, OBZIROM DA JE SE MALO TKO OD NJENIH KOLEGA SJEĆA OD DRUGE GODINE NADALJE.

1B:
ŠTO SE DOGODILO OTKAD SMO/SAM ZAPOČEO DEINSTALACIJU NEHRVATA S ČELNIH POZICIJA NAŠE DRŽAVE:
U medjuvremenu, od mog prvog teksta na ovom i drugim forumima Stipe Mesić je izjavio da armija Crne Gore nije nikad napala Hrvatsku i da smo uvijek bili u prijateljskim odnosima (je li Dubrovnik u Hrvatskoj?), a Žužul je optužen da je primio mito nakon poravnanja dugovanja od strane poreznih obveznika,te da je tako još jednim kriminalom sa svojom ženom nanio štetu poreznim obveznicima.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
2.
Teza hrvatskih političara u tzv. demokratskoj dobi je jasna: dolazimo na vlast (kakva mediokritetska interpretacija uloge politike koja znači upravljanje bogatstvima jedne države na najkorisniji način naroda i većine) kako bi se domogli novaca, položaja i sličnog.
Oni obećavaju narodu ono što su planirali ostvariti za sebe. Brljave,lažu, lupetaju gluposti te u svom kriminalu ili nesposobnosti remete kriterije dobra i zla, poštenja i nepoštenja,pameti i gluposti.
Gradjanima je lako manipulirati,jer neobrazovani, polupismeni i neprikladno informirani, oni su impresionirani pojmom države,koja znači sve ili gotovo sve drugo nego što to znači kod oceana bespotrebnih (polit)birokrata koje hranimo.
/Stoga me nisu neugodno su me iznenadili polupismeni odgovori članova foruma (www.croatia.ch) za kojeg sam smatrao da je:
a) pro-hrvatski,
b) barem prosječno pametan, odnosno da su neinformirani debili isključeni iz sudjelovanja./
Naime, dvoje je članova poistovjetilo tzv. najozbiljnije kandidate za budućeg predsjednika RH;
(POLU)SRPKINJU JADRANKU VLAISLAVLJEĆIH (kasnije nazavanu: KOSOR) i STIPU MESIĆA, SINA HRVATSKOG KRVNIKA, DUGOGODIŠNJEG AMBICIOZNOG ČLANA I ŠPIJUNA SAVEZA KOMUNISTA JUGOSLAVIJE ( pročitajte više informacija o njemu i njegovoj grozomornoj antihrvatskoj prošlosti: www.stop-mesic.tk ) ;

2A:
Ako ste tako pametni,što mislite zašto dragi Ivica Račan još nije izabrao kandidata SDP-a za predsjednika Republike Hrvatske? Odgovor je jasan: ni u najljepšim antihrvatskim snovima nitko nije mogao ni sanjati da će jedna polusrpkinja, ljudsko smeće-drugim riječima Jadranka Vlaisavljević (Kosor) te sin koljača Hrvata u II svjetskom ratu i poraću (uz to što je Mesić bio višedesetljetni član i vjerojatni doušnik SKJ) biti glavni kandidati za predsjednika nezavisne Republike Hrvatske 14 godina nakon njezina osamostaljenja.
I to po želji Hrvata! Očito i Hrvata iz Dijaspore za koje sam smatrao kako žele dobro Hrvatskoj.

Kosorica je proizvod manekenskog smrada Ive Sanadera koji zaudara od lizanja dupeta desetorazrednih birokratskih EU gmizavaca kojima se sa svitom ulagivao, nudio na rasprodaju svu Hrvatsku, hrvatsku javnost lagao i obmanjivao otkad se vratio sa svoje uspješne 'poslovne misije' u Austriji krajem 1990.

Stoga he razumljivo da su danas inicijalni članovi HDZ-a, dakle pokreta i stranke koju su stvorili krajem 80-ih (a zauzvrat svi smo dobili nezavisnu Hrvatsku), očajni kada vide kako je smrdljivi dupelizac (dr)Ivo Sanader,sa svojom kontejner grupom (Kosor, Žužul i dr.) privatizirao i uzurpirao HDZ.

-Naime, bez logističke potpore HDZ-a, ni Sanader, jeftini šarlatan koji je došao iz Austrije s tonama lažnih izjava i predstavljanja sebe kao 'uspješnog poduzetnika iz dijaspore', niti bulevarska drugarica Kosor i drug Žužul,obzirom da su oboje pripadali još 1990 jugoslavenskim opcijama ( tipa: Oslobodimo Jugoslaviju od mrskog nam hrvatskog neprijatelja), predstavljaju čiste ništice!
Oni su ljudske,političke i hrvatske nule i spodobe u moralnom i svakom drugom obliku,koji igraju na glupost, neinformiranost i neobrazovanost hrvatske narodne mase koju su zatukli osmanlije,austrougari i nadasve srpski jugosloveni.

2B:
Infrastruktura HDZ-a u zemlji i inozemstvu,kao i ugled istog, dali su im platformu i polet kako bi prodali Hrvatsku za 50.000 kuna, toliki im je ljudski i životni domet.
- Oni lažu čim zinu,što je u Hrvatskoj očito uz kriminal i podršku kriminalu, temeljna karakteristika uspješnog političara. O Sanaderu se sve znade osim onog perioda kada je kao 'uspješni poduzetnik' stekao silni ili barem veliki imetak.
~U burnim vremenima 1989-19990 nije Sanader osnivao HDZ-ove po Austriji i njemačkom području,nego fra Duka i g. Žagar.
~Potom,nakon što je instaliran na mjesto intendanta HNK u Splitu, otpustio je službenike Srbe, a danas širi nesnosnu mučninu svim gradjanima Hrvatske (posebice, žrtvama Domovinskog rata) obzirom na količinu poniznosti prema Pupovcima, Djukićima i sl.
~Kada je došao u Zagreb, po mojim informacijama, stanovao je kao podstanar u kući na Remetama,danas živi u svojoj kući na Tuškancu. Gdje je taj novac zaradio ili je već unaprijed (ras)prodao sve što je vrijedno u Hrvatskoj.
Ili je možda posrijedi kriminal u svezi s cijenom i uvjetima otkupa i tome slično?
-Veseli me njegova odluka o kandidiranju Jadranke Kosor za predsjednicu RH.Tako ćemo imati situaciju da su glavni kandidati za predsjednika RH, 14 godina od početka njene samostalnosti, Stipe Mesić- dugogodišnji ugledni član SKJ,sin čovjeka koji je ubijao i masakrirao Hrvate u II svjetskom ratu nasuprot nemoralne,licemjerne,nikave i lažljive polusrpkinje Jadranke Kosor.
Ako je to uvjet za EU, ta će nas Europa nakon stoljeća okupacija,definitivno dotući.
Ali o svemu više u medijima slijedećih mjeseci.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
3.
VLAISAVLJEVIĆ (KOSOR):

MOJI SU FORUMI IZAZVALI ČLANKE U NOVINAMA I JEDNOM TJEDNIKU, PA EVO NEKOLIKO DODATNIH INFORMACIJA:
- Kosorica je radi svojih srbo-jugoslavenskih (polu)korijena,kao aktivna članica Pokreta za Jugoslaviju 1990., vlasnica stanarskog prava (dakle, ne stana) od 30m2 u Velikoj Gorici, preko noći 1996. dobila od Ministarstva obrane (??????) stan od 90m2 s garažom u Ravnicama (Maksimir) u Zagrebu za cijenu 23.072 DEM. Još je užasnije što nije ni platila 5% poreza na otkup tog stana kao svaki drugi gradjanin RH. Eto njenog moralnog karaktera.
- Ministarstvo obitelji u pravoj demografskom kolapsu i izumiranju Hrvatske još nije napravilo nijedan korak, jer je ta upicanjena kvočka bizantinskih crta lica i skupih kostima u kojima govori poniženim (pravim) dragovoljcima, zabavljena svojom prazninom koju popunjava u frizerskim salonima na račun poreznih obveznika (barem da nešto na njenoj kretenskoj glavi vrijedi).
- Ekspresno je bez znanja i kriterija podigla broj dragovoljaca s 400.000 na 570.000, jer su ti brojevi valjda preteški i previsoki za nju,stvarajući novu sociološko-fiskalnu katastrofu u izmučenoj Hrvatskoj,
- Ministrica je obitelji s dva raspadnuta braka koje je uništila svojim nemoralom, te s jednim sinom (koji možda i nije njezin) u Hrvatskoj kojoj za opravak trebaju obitelji barem troje djece.Treba li ovome što dodati? I glupe je domaćice,zajedno s pljačkaški stvorenim medijima,još zovu 'hrvatska kraljica','hrvatska majka Tereza' itd. Da povratiš!
- Samo je antihrvatski mediji (Jutarnji list itd.) pokušavaju neobrazovanom puku (domaćicama, umirovljenicama itd.) podići na pijedestal, dok su je Hrvati s malo mozga i urbani mladi ljudi izviždali na dočeku naših hrvatskih junaka-zlatnih rukometaša-gore nego da se na pozornici pojavio Slobodan Milošević ili neki drugi četnik.

3A: /izvod iz jednog teksta/
Stoga, analizirajmo one koji ništa ne rade,rade sve krivo ili pak sve suprotno interesima hrvatske države i Hrvata,poglavito u demografiji.
PRVA NA REDU JE ANTIHRVATSKA ŽENTURAČA, NAKAZA PAR EXELLANCE-JADRANKA VLAISAVLJEVIĆ-KOSOR.
Jadranka Vlaisavljević (Kosor), ta odvratna karikatura ljudske osobe,muškobanjasta narikača (koju tjednici nazivaju 'dekorom HDZ-a' u smislu njene ljepote,moj dragi Bože), može se 'pohvaliti' niskom nemoralnih, niskih (i kriminalnih) radnji,svjetonazora i činova.
Treba je ukloniti zauvijek, ne samo iz političkog i javnog života,nego potpuno baciti u anonimnost,jer je ta kvočka za svakog pravog Hrvata gora od elementarne nepogode.
Ako imate informacija, dokaza i mišljenja priključite se sljedećim postavkama:
1. Kosorica je bila revni član i sluga SKJ (Savez komunista Jugoslavije,odjel:SKH), ubacivala se tadašnjem direktoru Radio televizije Zagreb (krajem 80-ih i 90-e), četniku Veljku Kneževiću.O bludovima s njim,na žalost,u ovom trenutku (ali samo u ovom trenutku) nema valjanih dokaza, osim razboritog prosudjivanja imajući u vidu životopis drugarice Jadranke,
2. Prevarila muža s muslimanom,koji je kasnije i nju otkantao.Valjda je jadni čovjek bio kod optičara pa je vidio nakazu (u svakom smislu te riječi) pored sebe.
3.Ima jedno dijete,za koje se ne zna je li uopće njezino ili joj je trebalo za uvjete kako bi dobila pravo na otkup stana za cijenu oko 23.000 DEM (ili je isti dobila zahvaljujući svojim drugim uslugama kod Šeksa i njemu sličnih?-bljak,bljak),
4.Ha,ha,ta narikača je odista pravi 'veteran'HDZ-a: u HDZ je ušla tek kada su četnici konačno istjerani iz Hrvatske operacijama Oluja i Bljesak,
5. Naime, JADRANKA KOSOR JE BILA ISTAKNUTI ČLAN I AKTIVIST POKRETA ZA JUGOSLAVIJU 19990. GODINE, DOK SE STVARALA HRVATSKA.Što je i odgovaralo njenoj orijentaciji,jer je ipak učenik škole u Kumrovecu,
6. Jeste li je ikad čuli,osim što se gura pred svaku kameru, da je rekla riječ 'hrvatska,hrvatski' ili 'Hrvati'.Niste,jer to su njoj strane riječi. Kao i demografija,jer su toj (barem-polu)srpkinji (kako i njezin službeni i navodni otac ne zna je li to uopće njegova kćer radi nemorala Kosoričine majke).Zato i nema kontakta s njom, a Kosorica prosipa svoje jeftine i bulevarske suze po HTV-u, jer zna da je gleda 100.000 domaćica koje imaju zajedno 20 minuta škole (za takve emisija s Oprah predstavlja akademiju znanosti.),
7. Navodno je ta polusrpska nemoralna glupača izbacila čak i svoje sekretarice, jer joj se nisu ustajali u uredu kada bi ušla u ured ili je nisu 'adekvatno' pozdravile. Čak ni svog (polu)brata nije željela primiti u Ministarstvu,
8. Glede svega navedenog,vjerujem da su i Ćiru Blaževića,legendu i najhrvatskijeg trenera, nebeske sile kaznile s problemima tumora na prostati, vjerojatno i zbog njegova lošeg vida,kako je svojedobno davao milijune komplimenata i darova (auto) Kosorici.E moj Ćiro....
9. Kosorica je u svoje ministarstvo uvedena od Sanadera radi toga da upropasti Hrvatsku do kraja-da se više ne rodi nijedno dijete u našoj i EUropskoj natalitetnoj katastrofi. Tko može takvoj osobi koja nije ni u braku,koja možda ima jedno (svoje) dijete dati povjeriti brigu o hrvatskoj natalitetnoj budućnosti nego čovjek koji je od ulazaka u dupe svakom birokratčiću u EU i SAD toliko zastranio da više ništa (osim odraza sebe u ogledalu,poput Kosorice) ne razumije.
Osim svog interesa,dakako, što se vidilo po Bechtelu,Sunčanom hvaru, Slobodnoj Dalmaciji,
10. Dakle dvaput razvedena osoba,bizantinskih crta lica i obraza, s jednim (ako je i to jedno njezino) djetetom, ministar je obitelji u Hrvatskoj koja izumire,
11.Još nešto: Vrlo je znakovita i svojedobna posjeta Kući svijeću,tj. Titovoj grobnici u Beogradu,pri čemu se Kosorica sa suzama zaklela da će čuvati Jugoslaviju.
Ovo je tek nevezani početak lika i nedjela Jadranke Kosor,koja uništava svojom nesručnošću,neznanjem i možebitnom antihrvatskom msijom sadašnjost i svaku pomisao o budućnosti Hrvatske.
Kosoricu su izviždali s dočeka naših zlatnih dečki-rukometaša- gdje se opet utrpala,a nitko nema pojma zašto.
Tajna svega je u Kosoričinom mentoru-Sanaderu-kojeg mnogi nazivaju pederom (po vokaciji) i pederčinom (po moralnom profilu).
Pišite svoje priloge da raščistimo lik i nedjela ove 'ljepotice' u hrvatskoj politici.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
3B:

FORUM:
ODGOVOR NEKOM 'BOZIDARU' KOJI POISTOVJEĆUJE ANTIHRVATSKU ŽENTURAČU I VIZUELNU NAKAZU KOSOR SA HRVATIMA I HRVATSKOM:

Dragi Božidaru,tebi zaista nije puno jasno u životu,zato ne odgovaraj,nego lijepo čitaj ljude koji znaju i uči.Ti si vjerojatno onaj najjeftiniji mali doušnik kojega ovaj HDZ plaća tisuću kuna mjesečno da izigravaš budalu i pratiš sve tekstove.
Inače,u medjuvremenu ti i svi drugi koji smatraju da je Kosorica za čistu peticu i slične nebuloze,molim odgovorite na pitanja:

I Valjda svi znamo da je Kosor bez HDZ-a čista nula.Znači,svoju slavu i poznatost ostvarila je tek nakon što su neki čelnici HDZ-a su gurnuli tu grozotu naprijed,naravno na račun poreznih obveznika. Recite mi kada se Kosorica uopće upisala u HDZ,a da o tome nije bio izvješćen njezin ogranak u Velikoj Gorici? Potom,kako je Jadranka Kosor došla do vojnog stana od skoro 90m2 s garažom,a da nikada nije bila vojni djelatnik (osim što je aktivno zastupala interese SFRJugoslavije nad Hrvatskom)

(VIŠE O TOME,KAO I OBRISIMA KOSORIČINA /NE/DJELA MOŽETE PROČITATI U NACIONALU OD 20.LISTOPADA 2004, A MOJI I NAŠI FORUMSKI TEKSTOVI SU IH NADAHNULI DA KONAČNO POČNU KOPATI PO SMRADU SADAŠNJI KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA-REPUBLIKE HRVATSKE KOJI SU ANTIHRVATI, DUGODIŠNJI ČLANOVI SKJ, SIN PARTIZANA KOJI JE UBIJAO I MASAKRIRAO HRVATSKE DOMOBRANE i sl.).

II Znate li da je Kosorica prije s bivšim mužem imala pravo na stan od 30m2 kao kao djelatnica RTZ i aktivna partijska radnica (SKJ)? Navodno se dr. Tudjman raznježio kada je čuo njen umilni gla na Hrvatskom radiju.
III Zatim,odgovorite mi kako je ta Kosorica došla na listu za izbore 1995. kao zamjenica Branku Mikši,ako je tek ušla u HDZ? Je li to sve skupa malo čudno? Je li to neka udbaška ili komunistička instalacija,obzirom da su potonji samo promijenili člansku iskaznicu u postupku tragikomičnog 'pomirenja svih Hrvata'?
IV. Sada nešto glede Kosoričine uzurpacije,pretvorbe i privatizacije HDZ-a, stranke koja ni po vokaciji (hrvatska) ni po ciljevima nije nipošto njezina,a niti Sanadera ili Žužula,koji je bio jedan od posljednjih komunista u Hrvatskoj:
V Kao instalirana predsjednica Gradske zajednica HDZ-a Kosorica ne zove nijednog originalnog i pravog člana HDZ--a,nego je štoviše skida sve slike predsjednika Tudjmana. Skup dragovoljaca domovinskog rata,odnosno dan zauzeća mrske kasarne Maršal Tito, protekao je na Zagrebačkom velesajmu takodjer u sramotnoj atmosferi,bez kamera HTV-a i slike dr. Tudjmana, a na fotkicama u novinama se vidila samo ta sivokosa gadura.
VI Kosorica živi u općini Maksimir (Ravnice)u stanu od 90 m2 sa sinom,majkom i pesom. No,to je nije spriječilo da obnovi na teret poreznih obveznika,znači sviju nas, svoju rodnu 'srušenu' kuću u (Lipiku,Pakracu,gdje već) sredstvima poreznih obveznika koja su umnogome veća negoli je cijela zgrada vrijedila prije nego što je 'srušena u ratu'.
Ovo je tek početak istine o Kosorici,njenim lažima,obmanama,nečasnim djelima,moguće i radnjama s one strane zakona,naravno ako taj zakon vrijedi i za političare,koji su i uveli kriminal kao kriterij 'poduzetničke' uspješnosti u Hrvatskoj.

VI AKO NIŠTA DRUGO,BAREM, MI JE DRAGO DA JOJ NJEN KADAR-GOSP. VINKO- U GRADSKOJ JEDINICI HDZ-a RADI O GLAVI, ZA RAČUN PREDSJEDNIKA MESIĆA!!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
4.

MIOMIR ŽUŽUL:
Nakon Jadranke Kosor,kojoj je mjesto u ropotarnici svega,a ne samo povijesti, još jedan monstruozan lik plijeni pažnju jugoslavenskih plaćeničkih novinara,a to je MIOMIR ŽUŽUL.
O tom se tipu se mnogo (lošeg) znalo, pa se je još više zaboravilo, tako da je ta komunistička spodoba danas činjenično jedna u najvažnijih osoba u (novoj) HDZ-ovoj vladi.
Tako neka novinarka SANJA SIMIĆ u Jutarnjem listu od 19.rujna 2004 u ogromnom tekstu na pune dvije stranice naziva 'Ministar iz čijeg se ureda stalno čuju zvuci opere' hvali do iznemoglosti (i suptilno 'kritizira') spomenutog Žužula.

Razlog je jasan: Nino Pavić i njemački'strateški partneri' žele Slobodnu Dalmaciju i pristanak vlade, a Miomir u sitnom ulizničko-plaćeničkom plemenu Ive Sanadera uživa visoki status.
O Sanaderu i njegovu karakteru,o čemu će biti još riječi na slijedećim forumima, samo jedna činjenica.Kada je došao iz Austrije kao uspješan poduzetnik (o čemu još nema nijednog dokaza),i to tek po izborima, kao kasniji instalirani intendant splitskog HNK je smijenio sve Srbe. Danas,naravno sve radi za Srbe protiv Hrvata, čak su Srbi njegov glavni saveznik u manjinskoj vladi.
No, ako taj Sanader i njegovo licemjerno/koristoljubno političko krdo,koje je privatiziralo HDZ, misli da će se imovinski samo rasti u što više europskih činovničkih šupaka udju, rasprodavajući hrvatske interese, grdno se varaju.

Žužul kao stručnjak za dobra vina i kuhinju,zasigurno je pripremio veliki broj neprobavljivih kaša hrvatskoj javnosti s malo mozga koji služi za razmišljanje. U medijima se iznose njegovi umno-intelektualni potencijali, samo što nitko ne kaže ono najvažnije: tko i što je odrasli i nadasve zreli Miomir donedavna bio.

Naime, počeci svega su najvažniji.
1. Zašto se u većini medija, osim onih nekoliko jedinopreostalih hrvatskih, javno ne kaže da je drug Miomir bio visokopozicioniran član SKH (SKJ) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu sve do konačne propasti SFRJugoslavije?
2. Potom, u medijima se nevezano stiče utisak da je on bio dijete iz diplomatske obitelji, naputovao se svijeta i tome slično. Sam je jednom na OTV-u rekao da je dijete 'iz revolucionarne obitelji' - otac mu je naime bio rudar i gorljivi član jedne marksističko lenjinističke partije u Belgiji; za vrijeme 'Španskog rata' otac mu je zagovarao boljševizam.
Sve to nije čudno,obzirom da je u hrvatskoj Imotskoj krajini crna ovca bio i Miomirov stric koji je bio admiral Titove 'brdske mornarice', odnosno JNA (vojnog broda 'Biokovo').
Dakle, Žužul je imotski izrod kojega se srami Krajina!
3. Shodno svemu gorenavedenom, siroti drug Miomir je 1990. dočekao kao i svi proleteri: s garsonijerom,profesorskom plaćom i ženom koja je bila službenica u Unikonzumu.
4. Po ulasku u HDZ,Miomirova žena, supružna družica, inače iz poznate komunističke

porodice,odjednom preko noći 'kupuje' tvornicu čarapa u Samoboru (eh,ta tzv. privatizacija,koliko je štete nanijela Hrvatima političkim kriminalom), iz dosad nepoznatih izvora sredstava. NAJVAŽNIJE, TADA NAJPROFITABILNIJA INSTITUCIJA-MINISTARSTVO OBRANE (OBZIROM NA RATNO STANJE I STVARANJE HRVATSKE VOJSKE) -PO KUPOVINI TVRONIC EČARAPA (S KOJIM NOVCEM,KADA OSOBNO NISAM MOGAO NI PRIMIRISATI U BANKE ILI IZVORE NOVCA S PUNO VEĆIM KREDIBILITETOM OD NEKIH ŽUŽULA) S NJIMA POTPISUJE EKSLUZIVAN UGOVOR O NABAVCI ČARAPA ZA VOSKU. KAKO TO? SLIČI LI TO I NA OPRAŠTANJE DUGOVANJA IMOTSTROJU U IME RADNIKA?
Uskoro drug i drugarica Žužul, dakle tek po dolasku demokracije u Hrvatsku, kupuju vilu na Tuškancu,stan u Dubrovniku,čitava obitelj je otišla u SAD, kupuje se kuća u Washingtonu, školuju djeca - naravno sve novcem hrvatskih poreznih obveznika koji je iskamčen na razne nečasne načine (pazite, oni nisu imali ni 'kinte' godinu dana ranije)
5.
Do 1990. kao predani sljedbenik socijalističkog režima, Žužul se u javnom životu veličao Pokret nesvrstanih kao mudro djelo Josipa Broza Tita, Nehrua i Nasera. NATO pakt kao i takve vrste saveza su ga ideološko uznemiravale i smetale. [B] Zamislite sada paradoksa da je sada ta ista komunjara glavni zastupnik Hrvatske u pregovorima oko ulaska u EUropske zajednice svih vrsta.
Štoviše svim se sredstvima, pa i poklanjanju hrvatskih bogatsava (za svoju korist,naravno) zalaže za što brži ulazak. 20 godina kočio, a sada ubrzava.
Poput drugih SKOJ-evaca sa završenim višepartijskim tečajevima, diplomanata na političkom 'fakultetu' u Kumrovecu, drug Žužul nijednom riječju nije spomenuo organizaciju kojoj se toliko dugo divio-Varšavski pakt[/B].

Sve je to naravno propalo,i onaj režimski socijalizam i komunizam, a slična sudbina neće mimoići Sanadera, Kosoricu, Žužula i slična smrdljiva ljudsko-politička govna, bez karaktera,usmjerenih isključivo na svoj materijalni i javni dobitak na štetu Hrvatske.
Za njih je politika i dalje generator kriminala svake vrste, uskoro će za njih to prestati,pa će se otvoriti istraga o njihovoj imovini,podrijetlu i kako to da je oni imaju, a ne drugi kudikamo časniji i sposobniji.

MOLIM, PROČITAJTE:www.stop-mesic.tk koja donosi istinu o tom partijaškom paleolitnom implantatu u hrvatski javni život

O SPODOBAMA POPUT VESNE PUSIĆ I SL. NEMA FORUMA JER JE NJIHOVE ZLOČINE HRVATSKI NAROD ISKUSIO VIŠE OD ŠEST DESETLJEĆA SVOJE POVIJESTI.
-NASTAVLJA SE-

- 11:05 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Za dobro Hrvata! Kaznimo one koji su se koristoljubno obogatili bavljenjem politikom,kao i političke kriminalce!
    Usput, poslovni savjeti za sve poduzetnike u Hrvatskoj! PODUZMIMO,KONAČNO,HRVATSKU!!!
    Pravičnošču i vizijom!
Mesothelioma
Mesothelioma

Linkovi